Strandpaviljoen Timboektoe is een van de meest populaire strandpaviljoens in Nederland en ligt op een prachtige locatie aan het strand van Wijk aan Zee. Het is een plek waar je kunt genieten van heerlijk eten, ontspanning en een fantastisch uitzicht op de zee.

Het strandpaviljoen heeft een relaxte sfeer en biedt zowel binnen als buiten ruime zitplaatsen. Het heeft een open keuken, waar je kunt zien hoe je eten wordt bereid. De menukaart van Timboektoe is gevarieerd en er is voor ieder wat wils. Van heerlijke verse visgerechten tot vegetarische opties en alles daartussenin.

Naast het heerlijke eten biedt Strandpaviljoen Timboektoe ook veel vermaak. Er zijn regelmatig live optredens van lokale bands en artiesten. Voor kinderen is er een leuke speelhoek en er worden verschillende activiteiten georganiseerd, zoals volleybaltoernooien en yogalessen op het strand.

Wat Strandpaviljoen Timboektoe extra bijzonder maakt, is de duurzame aanpak. Het strandpaviljoen is volledig zelfvoorzienend en wordt aangedreven door zonne-energie. Ook wordt er veel aandacht besteed aan duurzaamheid in de keuken. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van lokale en biologische producten en er wordt geen gebruik gemaakt van plastic rietjes en roerstaafjes.

Strandpaviljoen Timboektoe is het hele jaar door geopend en biedt dus ook in de wintermaanden een gezellige plek om te vertoeven. Er zijn regelmatig winterbarbecues en gezellige vuurkorven op het strand.

Kortom, Strandpaviljoen Timboektoe is een geweldige plek om te genieten van lekker eten, muziek en de mooie omgeving. Of je nu komt voor een gezellige lunch, een romantisch diner of een feestje met vrienden, bij Timboektoe ben je aan het juiste adres.