Het aanschaffen van een bed is niet een kleine klus. Je wilt je goed erin verdiepen, want het is een aankoop die prijzig is maar ook voor jaren mee moet gaan. Gemiddeld gebruikt met een bed zo’n 10 jaar en dat doe je dagelijks. Het is dus belangrijk om goed over je keuze na te denken. Een Magnitude bed kopen is iets om absoluut te overwegen. 

Het merk Magnitude

Magnitude is een merk dat staat voor vijf pijlers: uniek, vakmanschap, comfort, topkwaliteit en inspiratie. Sinds 1930 maakt dit merk al bedden en met ambachtelijke passie worden nog steeds hun bedden gemaakt. Het unieke concept dat je bij een Magnitude bed kopen aanschaft is dat jij zelf jouw droombed kan kiezen. Niemand anders heeft dus hetzelfde bed, want je kiest zelf de elementen, de stoffen en het design. Je kunt van klassiek tot barok gaan, maar ook van gewaagd tot aan sober. 

Bij het merk Magnitude staat ergonomie en een juiste balans voor het lichaam centraal. Dit doen zij door te zorgen voor optimaal comfort en ondersteuning. Hier is uiteraard topkwaliteit voor nodig waarbij hoogwaardige materialen worden gebruikt en met liefde details in de afwerking worden toegepast. 

De combinatie van luxueuze design en styling maken het merk af waarbij je een Magnitude bed kopen dus absoluut moet overwegen. 

Een magnitude bed kopen doe je door vijf vragen te beantwoorden

Als je een magnitude bed kopen gaat dan doe je dat door middel van het beantwoorden van vijf vragen. Deze combinatie creëert jouw eigen unieke bed waar je jaren plezier van zal hebben. Als eerste kies je het type boxspring en de vering. De ideale hoogte is tussen de 50 en 60 centimeter waardoor je jouw rug en knieën minder belast met opstaan. Het ultieme slaapcomfort ervaar je met een dubbele vering in het matras. 

De tweede vraag die je moet beantwoorden is wat voor matras je op het bed wilt hebben liggen. Denk hierbij aan ventilatie, ligcomfort, hardheid en warmte-isolatie. 

Vervolgens kijk je naar de derde vraag: het hoofd- en voetbord. Wil je en barok-model of juist een rechthoekig model? Wat voor breedte wil je en welke hoogte? 

Vraag vier gaat over de stof die gebruikt moet worden voor je Magnitude bed. Je kunt kiezen tussen bijvoorbeeld linnen of leer, maar ook de motieven zijn compleet uniek en naar eigen wens te bestellen. 

Als laatste vraag beantwoord je jouw ultieme slaapervaring. Denk dan aan het nachtkastje, aankleding van het bed, kussens en rol peluwen. 

Door deze vijf vragen te beantwoorden kun je jouw Magnitude bed kopen zoals niemand anders hem in huis heeft staan. Met deze aankoop ga je jarenlang plezier hebben en kun je jouw lichaam totaal laten ontspannen en uitrusten zodat je de volgende dag weer fris van start kan gaan. Als je zelf niet voldoende inspiratie hebt dan kun je altijd het inspiratieboek bekijken om ideeën op te doen of juist tot nieuwe inzichten te komen waar je nog niet eerder aan had gedacht.